Esittely.gif
 

Olen aina suhtautunut tekemisiini intohimolla, mutta mikään nuorena kokeilemani laji ei kuitenkaan kolahtanut ennen kuin löysin itseni Nääshallin tatamilta ihmettelemässä, että mitä nämä oudot tyypit hameissa täällä oikein puuhastelevat. Aikidon myötä löysin omalle keholle sopivan tavan liikkua, joka samalla tarjosi mielenkiintoisia haasteita ja virikkeitä analyyttiselle mielelleni. 19 vuotta kestäneellä tutustumismatkalla palo lajia kohtaan on edelleen yhtä voimakas kuin Nääshallilta ensimmäistä kertaa poistuessani.

 

Vuosien varrella olen tutustunut mm. Judoon, Krav Magaan, Systemaan ja Jeet Kune Do:hon, mutta näistä muista lajeista 2016 aloittamani MBC (Martial Blade Concepts) lopulta tuntui omalta ja siinä olen tällä hetkellä pohjoimaiden ainoa lajin perustajan Michael Janichin hyväksymä ohjaaja.       

Helmikuussa 2018 perustimme pitkäaikaisen treeniporukan kanssa Helsingin malmille uuden AikiCircle nimisen seuran, jossa toimin Aikidon osalta toisena päävetäjänä ja MBC:n osalta Suomen pääohjaajana.

Nähdään tatamilla! 


 

Paldies Riga and _ozankoy1972 for inviti